logo
menu

partners

Partners van Inspire zijn:

Rituals

Home and Body Cosmetics

Reis door de wereld van Rituals en ontdek dat geluk in het detail zit. Het is onze passie om jouw dagelijkse routines te veranderen in betekenisvolle rituelen. Gewoon weer even stilstaan en bewust genieten van een lekker bad, een warme douche, een kop thee of een ontspannende massage; met de Rituals producten is het een fluitje van een cent. Ontdek de wereld van Rituals en vind hier honderden producten; van verzorgende body- en gezichtscrèmes tot pure thee, home & yoga wear, geurkaarsen en precious mineral make-up. Rituals werkt samen met de beste parfumeurs ter wereld. Alle producten zijn geïnspireerd op een authentiek Oosters ritueel, zoals het Hammam stoombadritueel of de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer. De Rituals producten worden vervaardigd uit de beste grondstoffen, en bevatten zo veel als mogelijk natuurlijke en organische ingrediënten uit duurzame bronnen. Alle producten zijn volledig proefdiervrij en bovendien getest door vooraanstaande dermatologen. Op deze manier kun jij met een goed gevoel genieten van al het moois van Rituals. Ontmoet Rituals op Inspire! Shop je favoriete producten bij de Rituals stand op de markt of geniet van een heerlijk ontspannende yogales in de Body One Rituals yogatent.
 

EkoPlaza

Dé biologische supermarkt van Nederland
Proef, Geniet en Lach

Food and Drinks van EkoPlaza
Op het festivalterrein staat een EkoPlaza restaurant, dat geopend is voor ontbijt, lunch en diner. Er wordt alleen gewerkt met producten uit het EkoPlaza aanbod. De focus ligt op de Italiaanse en Indiaanse keuken, vanwege hun rijke smaak en voldoende keuzes, zoals vegetarisch. Proeven, genieten en lachen staan centraal. Zo zijn er proeverijen in het donker, want als je niets ziet, is het heel verrassend wat je mee(s)maakt! Omdat aan tafel vaak de mooiste gesprekken ontstaan, kiest EkoPlaza voor table d’hotes: lange tafels, waaraan je makkelijk contact maakt met andere festivalgangers en ideeën kunt uitwisselen. Uiteraard is er ook doorlopend een biologische koffie/theebar met lekkers en een drankenbar met biologische bieren, wijn, sappen en frisdrank. Cateraar Fairfood company zorgt in samenspraak met EkoPlaza dat het restaurant zo duurzaam mogelijk werkt en is ingericht.

Allergievrij
Ook aan mensen met een allergie is gedacht. In het restaurant is dat lastiger: de snijplank en het mes mogen niet in aanraking komen met producten waar een allergie voor is. Dat is niet waar te maken op zo’n groot festival. Daarom is er een speciaal foodgedeelte op het terrein met gluten-, noten-en lactosevrijvoedsel. Ook veganistisch georiënteerden kunnen hier ruimschoots hun etenswaar kiezen.

I
n
s
p
i
r
e
.
F
e
s
t
i
v
a
l