logo
menu

markt

Op het Inspire Festival is er een festival markt. Etsy en Rituals zullen hier hun prodocuten aan komen bieden, en Yogisha zal ook aanwezig zijn. Lees verder voor meer informatie.

Yogisha

Yogisha opende in 2009 haar deuren als eerste echte yogaspeciaalzaak van Nederland. De behoefte aan kwaliteitsproducten op het gebied van yoga was groot; de combinatie van een webshop met een fysieke winkel bleek een succes. Naast online kopen, kunnen klanten in onze winkel de yogamatten voelen en yogakleding passen om zo tot de juiste aankoop te komen.

Wij zien de yoga community in Nederland gestaag groeien. Yoga is toegankelijk geworden voor elk publiek en heeft het zijn geitenwollensokken imago ver achter zich gelaten. Onze yogaproducten zijn onmisbaar bij deze nieuwe beleving van yoga!

Yogisha biedt alles voor een spicy yoga lifestyle:

  • Yogakleding: Een uitgebreid assortiment dames- én heren yogakleding van exclusieve buitenlandse merken.
  • Yoga Matten & Yoga Props: Verschillende soorten en maten yogamatten, ecomatten, yogamattassen, riemen, blokken en meer.
  • Mindfulness & Meditatie: Meditatiekussens en – bankjes, mindfulness cd’s, meditatie timers.
  • Lichaamverzorging: Voedingssupplementen, massageoliën, Pukka ayurvedische thee, neti-potten, yogaslippers, teensokken etc.
  • Accessoires: Waterflessen, antislip handdoeken, yogasieraden, posters, boeken, cd’s, dvd’s.

Kom gauw langs en spice up your yoga lifestyle!

I
n
s
p
i
r
e
.
F
e
s
t
i
v
a
l