logo
menu

Over Inspire

Inspire is een nieuw camping festival waar muziek & dans, bewust leven, plezier, goed eten & drinken hand in hand gaan met kennis, wijsheid en inzichten. Inspire nodigt je uit om nieuwsgierig te zijn, uit de dagelijkse routine te stappen en moedigt aan om te onderzoeken, nieuwe ervaringen op te doen en deze te delen met mede ‘onderzoekers’. Na afloop van een ontspannend weekendje weg met genoeg ‘voedsel’ voor lichaam en geest, hoopt Inspire dat je nieuwe inzichten hebt verworven.

Niet alleen de diepere maar ook die inzichten die je toestaan om eens om jezelf te (glim)lachen. Er zijn nu al bijna 50 artiesten, goeroe’s, wetenschappers, inspirerende sprekers, meditatie & yoga experts uit binnen- en buitenland bevestigd. Een kleine selectie: Leonard Mlodinow, Julia Cameron, Daniel Matt, Brandon Bays, Tim Freke, Ram Giri, Lilou Mace, Danah Zohar, Marty Wuttke, Stan Tatkin, Tijn Touber, Johan Noorloos en Rene van Collem.

Het hele weekend zijn er live optredens van o.a. Jamie Lidell, Spinvis, Eric Vloeimans, Gregory Porter, Linnea Olsson en Shangaan Electro. Ook kinderen zijn van harte welkom op Inspire. Voor kinderen vanaf 4 tot en met 15 jaar biedt het programma onder begeleiding van kunstenaars en docenten allerlei activiteiten; van kinderyoga tot het zelf doen van wetenschappelijke experimenten. Het terrein op Landgoed Velder in Liempde, in de provincie Noord-Brabant, is ruim opgezet met meerdere festivalterreinen en campings.

Inspire is voor een ieder die open staat voor andere denkwijzen en nieuwsgierig is naar wetenschap en zelfkennis. Voor muziek- en natuurliefhebbers, voor degenen die mediteren of yoga beoefenen, maar ook voor degenen bij wie de spirituele wereld (nog) niet bekend is. Tot ziens op Inspire!

I
n
s
p
i
r
e
.
F
e
s
t
i
v
a
l