logo
menu

Over de makers

Inspire is een samenwerking tussen Mojo Concerts, SpiriFest en Loc7000.

Mojo Concerts

opgericht in 1968, is de grootste promotor van live muziek in Nederland.  Jaarlijks organiseert Mojo Concerts ruim 120 concerten en is de drijvende kracht achter festivals zoals Lowlands, North Sea Jazz, Pitch, Songbird en Where The Wild Things Are. Iedereen bij Mojo Concerts deelt een passie voor live muziek en het creëren van evenementen.

SpiriFest

is een dochteronderneming van SpiriCorp, een heel klein bedrijf met een te grote naam. SpiriFest is tot stand gekomen dankzij de deskundigheid, ervaringen en inzichten van een groep mensen die het idee deelden om spiritualiteit op een luchtige manier te presenteren in de vorm van een festival gecombineerd met live muziek.

SpiriCorp

is opgericht in december 2012. In eerste instantie zonder goed omschreven doel, maar wel speels en nieuwsgierig naar wat de wereld te bieden heeft. SpiriFest is opgericht om het ‘Festival Spel’ te spelen.

Loc7000

is gespecialiseerd in projectmanagement, lokatie-produktie (het creëren van tijdelijke dorpen in ‘the middle of nowhere’), betalingssystemen en food & beverage. Loc7000 is Mojo’s partner in Lowlands en andere openlucht evenementen.

I
n
s
p
i
r
e
.
F
e
s
t
i
v
a
l