Game Over ?

SpiriFest is opgericht om het ‘festival spel te spelen’ en gespeeld hebben we.
Samen, met de energie en passie van onze sprekers, leraren, muzikanten en onze partners Mojo ConcertsEkoplaza en Rituals, hebben we een nieuw festival gecreëerd: Inspire.

Onze website ontvangt tienduizenden bezoekers die daar lange tijd doorbrengen en we worden goed ‘geliked’ op Facebook. Het is fijn om te zien dat velen inderdaad nieuwsgierig zijn.

Wij staan klaar om ‘live’ te gaan en we dromen al van sprookjesachtige festival nachten.

Er is echter een klein probleem: we verkopen niet genoeg kaarten.

We geloven dat we er alles aan hebben gedaan om bezoekers uit te nodigen, te verleiden en aan te moedigen om naar ons festival te komen. We hebben zo veel als mogelijk de tijd genomen om ‘het wonder’ te laten gebeuren en we hebben vele scenario’s bedacht om het festival te laten plaatsvinden. Echter:

Omdat we niet in staat zijn om diegenen die hun kaarten al hebben gekocht een goede festival ervaring te garanderen, rest ons niets anders dan het festival voor onbepaalde tijd uit te stellen.

We hebben het over ‘uitstel’ in plaats van annulering omdat we geloven in het belang van zelfkennis als aanvulling op en als tegenwicht voor de snelle technologische ontwikkelingen.
De meeste mensen nemen de eerste stappen op weg naar zelfkennis pas wanneer ze in een persoonlijke crisis belanden en er geen andere uitweg meer lijkt te zijn. Wij hopen dat er snel een dag zal komen waarop de verkenning van zelfkennis onderdeel uitmaakt van een nieuwe levensstijl, net zo geaccepteerd is als het beoefenen van wetenschap en dat ontdekkingen met plezier met elkaar worden gedeeld

Wanneer je op het punt bent aangekomen waarop je beseft dat de eind uitkomst van acties niet langer relevant is, omdat je alleen nog ‘het juiste’ wilt doen, begint zichtbaar te worden dat Inspire een avontuur is geworden dat vele inzichten heeft opgeleverd.
Wij zijn er trots op, dat we dit festival samen met jullie hebben gemaakt (nou ja, bijna dan).

Tot slot willen we speciaal Michael Rapino, ceo van Live Nation, bedanken voor zijn onvoorwaardelijke steun.

Als u kaarten heeft gekocht, krijgt u het volledige bedrag automatisch teruggestort. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via info@inspirefestival.nl.

Met hartelijke groet, namens SpiriFest,

Het Inspire Team


Disillusion is the road to enlightenment 

March directly into disappointment

– Trungpa Rinpoche (with thanks to Dorrit Toftekaer)

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als News